Ølsmagen af 2200
Nørrebro smager af kaffe, rom og, øhm, guld, hvis man skal tro tre nye øl inspireret af og dedikeret til bydelen.
Det er Nørrebro Bryghus i Ryesgade, kendt for økologiske specialøl opkaldt efter blandt andet New York og Bombay, der mener, det er på tide med nogle bajere, der hylder bryghusets eget område.
Til at hjælpe sig med smagen har bryggerne fået tre lokale til at give hver deres bud på en Nørrebro-øl, der nu er blevet til ølserien Smagen af 2200.
Mads Boserup Lauritsen, fra Husumgade og bybonden bag TagTomat, kombinerer i sin øl Grøn front humle med rom. Kokken Umut Ra Sakary, fra Grisen i Fredensgade, står bag den meget øllede øl Humlesvin. Og så byder smykkedesigner Trine Tuxen fra Birkegade ind med Guldregn, en hvedeøl med kaffe og en smule vaskeægte bladguld.
De tre varianter af Smagen af 2200 kan nedsvælges på udvalgte cafeer på Nørrebro.