Pølsemanden på pension?
Sørgeligt men sandt.
Byen er ved at miste et vartegn på linje med Den Lille Havfrue, Christiania og Tivoli. Pølsevognen!
Udviklingen fra 93 vogne i 2007 til sølle 60 i dag taler sit tydelige sprog. Københavnerne går bare ikke så ofte forbi restaurant fodkold, som dengang pizza var en by med et skævt tårn og sushi var hende, som sang med Leo.
Nu lyder spørgsmålet, om man mon skal tillade byens pølsemænd at lange andet end døde indianere i kano over biksen?
Men her må KBH lige råbe vagt i gevær: Pølsen henter man hos pølsevognen (og ikke i 7-Eleven eller på tanken, kære medborgere). Tang omviklet rå fisk og ris henter man steder, som ikke har hjul og bor i en garage om natten. Og kebabben henter man på Nørrebro.
Næh, hvis pølseklientellet, der mestendels består af mænd over 40, skal tilføres lidt flere x-kromosomer, så kvittér hellere med nogle grove pølsebrød, kødfulde øko-pølser og måske endda en hjemmerørt remolade.